Przepisy
O kawie i herbacie
Nie pamiętasz? Zarejestruj się
Napar z czerwonokrzewu rooibos z dodatkiem róży, słonecznika, nagietka i bławatka.
Rooibos o smaku malinowym.
Rooibos z dodatkiem ananasa, kokosa, mango, jabłka, nagietka i róży przyprawiony kardamonem.
Rooibos z dodatkiem owoców goji, żurawiny, czerwonej porzeczki, skórki pomarańczy, kokosa oraz kwiatów jaśminu, hibiskusa i róży.
Napar z czerwonokrzewu rooibos o smaku waniliowym.
Napar z czerwonokrzewu, rooibos, przygotowany z pominięciem procesu utleniania.
Wysokiej jakości yerba mate.
Yerba mate o smaku cytryny, ananasa i papai.
Yerba mate o smaku cytrynowym.
Yerba mate z dodatkiem bananów, truskawek, mango, skórki pomarańczy, płatków bławatka, wzbogacona o aromat waniliowy.
Yerba mate z dodatkiem owoców: ananasów, bananów, truskawek i kwiatów: hibiskusa i słonecznika.
Yerba mate o smaku pomarańczowym.